Άντρες ψάχνουν άντρες - Αντρικά παιχνίδια - Ερωτική αγγελία άντρα προς άντραΑπαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Η σελίδα που επισκέπτεστε έχει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες. Εαν είστε άνω των 18 ετών πατήστε "Είσοδος" για να εισέλθετε στον ιστότοπό μας, διαφορετικά πατήστε "Έξοδος".
ΕίσοδοςΈξοδος

Gay
γνωριμίες
gaygnorimies.com
Φωτοαγγελίες
Άντρες - Crossdressers - Transexuals

Δωρεάν Αγγελίες Αντρών Που Απευθύνονται Σε Άντρες


29/1/2021 - 17:34:02
ΚΑΝΩ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΙΠΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΩΡΑ!!!!
Όσοι είστε Λάρισα βρείτε με στα παρακάτω στοιχεία. Γίνομαι πουτανακι σας όσο θέλετε κάνω και γυμνό για να βαράτε το κωλαρακι μ. Θέλω πολύ να πάρω εμπειριες με ψωλες. Καταπίνω όσα χυσια θέλετε λουστε με στο σπερμα στο προσωπο η κωλομερια να στάζουν στην κωλαρα μ ανάμεσα. Μην αργείτε γτ θα φυγω από Λάρισα. Βρείτε με στο μαιλ: aris26path@hotmail.com και σκιπε krifo krifaki Διαδικασία απλή στέλνετε μήνυμα την ψωλη σας σε ωραίο φωτεινό πλανο ξυρισμένη παντού πουτσα αρχιδια και γύρο περιοχή να γλυφω μόνο δέρμακι. Σας απαντάω με φωτο δίκη μ την κωλαρα μ και αν αρέσουμε μου λέτε μέρος και ώρα και έρχομαι μπαίνω μέσα μ την πετάτε έξω ξεκινάω για όσες φορές θέλετε χωρίς λόγια και φιλιά, ένα καλησπέρα και γονατίζω και ξεκινάω να μαθαίνω πίπες καλές είμαι υπάκουο πουτανακι όποτε αν θελήσετε και τπτ όλα ίσως σας το Καλυψώ με την παρθένα τρύπα μου. Αρκεί να είστε καθαροί και καλοί ή καλός μαζί μου. ΠΕΡΙΜΕΝΩΩ.

Νομός Λάρισας
Παθητικός
28 ετών
Ιδιώτης

FRIENDLY SITES: | XXX Album | Wank TV |