Άντρες ψάχνουν άντρες - Αντρικά παιχνίδια - Ερωτική αγγελία άντρα προς άντραΑπαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Η σελίδα που επισκέπτεστε έχει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες. Εαν είστε άνω των 18 ετών πατήστε "Είσοδος" για να εισέλθετε στον ιστότοπό μας, διαφορετικά πατήστε "Έξοδος".
ΕίσοδοςΈξοδος

Gay
γνωριμίες
gaygnorimies.com
Φωτοαγγελίες
Άντρες - Crossdressers - Transexuals

Δωρεάν Αγγελίες Αντρών Που Απευθύνονται Σε Άντρες


11/9/2021 - 23:46:55
Εμφανησιμο παθητικο αγορι ψάχνει ενεργητικο καθαρο εμφανησιμο ανδρα.
Καλησπέρα, σε όλους τους παντρεμένους έλληνες που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Αγόρι εμφανήσιμο με πεταχτό κώλο άτριχο και καθαρό και λόγω πανδημίας παρακαλώ εμβολιασμένοι. Κοιτάει για καθαρό ενεργητικό άνδρα, με σεβασμό και καθαριότητα. Μου αρέσουν τα παιχνίδια παίρνω πίπες και κάνω ωραία γλυφομούνια. Δεν γαμιέμαι γλύφω τρελά και μου αρέσει να τρελα'ινω τον παντρεμένο άνδρα. Δεν φοράω γυναικεία εσώρουχα. Παρακαλώ, μόνο σοβαροί κύριοι. Ψαχνω για σταθερότητα εχεμύθεια και σχέση. Παρακαλώ, αλλοδαποί μην ενοχλήσουν, άντρες που με πήραν να μην ξαναπάρουν έχω βαρεθεί να μου λένε της ίδιες ατάκες, Ψάχνω 'ωριμο και εμφανήσιμο όχι υπέρβαρο και χοντρό. Γυμνασμένοι, αθλητές, αγρότες όχι αλλοδαποί και ιατροί δεκτοί. Μόνο σοβαροί άνδρες. Παρακαλώ καλέστε στο 6907535995. Ευχαριστώ. Οχι απόκρυψη. όχι ψέματα, μόνο σοβαροί για συνάντηση.

Νομός Αττικής
Παθητικός
35 ετών
Ιδιώτης

FRIENDLY SITES: | XXX Album | Wank TV |