Άντρες ψάχνουν άντρες - Αντρικά παιχνίδια - Ερωτική αγγελία άντρα προς άντραΑπαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Η σελίδα που επισκέπτεστε έχει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες. Εαν είστε άνω των 18 ετών πατήστε "Είσοδος" για να εισέλθετε στον ιστότοπό μας, διαφορετικά πατήστε "Έξοδος".
ΕίσοδοςΈξοδος

Gay
γνωριμίες
gaygnorimies.com
Φωτοαγγελίες
Άντρες - Crossdressers - Transexuals

Δωρεάν Αγγελίες Αντρών Που Απευθύνονται Σε Άντρες


5/6/2022 - 13:44:03
Σκλάβος Για Ώριμο Κύριο
Είμαι: ο Άρης, αντράκι απόλυτα παθητικό, υπάκουο, υποτακτικό εχέμυθο και καθαρό, 34 ετών 170 70 κιλά με καστανά μαλλιά και μάτια και με πολύ ωραία εμφάνιση... Έχω: ωραίο κωλαράκι, πολλά βίτσια και φετίχ, χώρο καθαρό, ρομαντικό, εχέμυθο και οργανωμένο στο κέντρο της Αθήνας, με πολλά ερωτικά παιχνίδια και στολή σκύλου η σκλάβου με δερμάτινα, σχεδόν όλα αγορασμένα από Ολλανδία. Δέχομαι μόνο: δυνατό τσιμπούκι, δυνατό γαμήσι, ξευτιλίκια, βρισίδι, φτύσιμο στην μάπα, ξύλο με χέρια, ρακέτες, μαστίγιο ή βέργα, δέσιμο, κατούρημα στην μάπα και στο σώμα, poppers, chems, φίστινγκ με έμπειρους φίστερ που θέλουν να με μυήσουν σε αυτό. Δεν δέχομαι: μίζερους, βρώμικους και γαμήσι χωρίς καπότα! Το ραντεβού έχει διάρκεια δύο ώρες προκειμένου να μην υπάρχει άγχος και βιασύνη, πραγματοποιείται στον χώρο μου ή σε ξενοδοχείο το οποίο πληρώνεις, στον χώρο σου έρχομαι εφόσον γνωριστούμε καλά, και κοστίζει για τις δύο ώρες 70 ή 140 ή 210 ή 280 ανάλογα τα γούστα και την ένταση που ζητάς. -------------- Ψάχνω: Άντρες απόλυτα αρρενωπούς, 40 - 68χ παντρεμένους που ζητάνε μόνο τα γούστα που αναφέρω πιο πάνω, με ενδιαφέρουν κυρίως γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, πυροσβέστες, που θέλουν να ξεσπάνε την ανωμαλία τους επάνω μου σε τακτικά χρονικά διαστήματα και απόλυτα εχέμυθα! Καθαριότητα, εχεμύθεια και σοβαρότητα παρέχονται και ζητούνται 100%. Μόνο σοβαρές προτάσεις παρακαλώ! Κινητό: 6949-435-260 για λεπτομέρειες και συζήτηση για κλείσιμο ραντεβού 24 ώρες το 24ώρο, θα είμαι Αθήνα 01/06/2022 αυτή την στιγμή υπηρετώ κάποιον κύριο στο εξωτερικό, δεν χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον για την κλήση, αν είσαι ξένος και μιλάς αγγλικά καλύτερα στείλε μου μήνυμα στο βιμπερ γιατί δεν ξέρω να μιλάω αγγλικά, μόνο να γράφω.

Νομός Αττικής - Δήμος Αθηναίων
Παθητικός
37 ετών
Επαγγελματίας

FRIENDLY SITES: | XXX Album | Wank TV |