Άντρες ψάχνουν άντρες - Αντρικά παιχνίδια - Ερωτική αγγελία άντρα προς άντραΑπαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Η σελίδα που επισκέπτεστε έχει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες. Εαν είστε άνω των 18 ετών πατήστε "Είσοδος" για να εισέλθετε στον ιστότοπό μας, διαφορετικά πατήστε "Έξοδος".
ΕίσοδοςΈξοδος

Gay
γνωριμίες
gaygnorimies.com
Φωτοαγγελίες
Άντρες - Crossdressers - Transexuals

Δωρεάν Αγγελίες Αντρών Που Απευθύνονται Σε Άντρες


7/9/2021 - 20:06:41
ΑΜΦΙ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΑΜΦΙ ΖΕΥΓΑΡΙ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ Ή ΑΜΦΙ ΑΝΤΡΑ
Είμαι Αμφί άντρας 53 ετών από Αθήνα παντρεμένος, εμφανίσιμος, πολύ σοβαρός, διακριτικός, εχέμυθος, ευγενικός με ελάχιστη εμπειρία αρκετά πιο παλιά, 1,68 77 κιλά, άτριχος τελείως σε όλο το σώμα, γυμνασμένος. Με ενδιαφέρει αρχικά επικοινωνία με email , --- όχι κινητό για αρχή -- για φιλική-ερωτική γνωριμία ανταλλαγή απόψεων, με άτομα από 25 έως 67 από Αθήνα, εντελώς άτριχα σε όλο το σωμα,, χωρίς καθόλου βιασύνη, ειδικά με αυτή την κατάσταση μόνο για ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση μεσω μαιλ και βλέπουμε για πολύ αργότερα για κάτι άλλο και όπως βγει σιγά σιγά. Μονο απόλυτα Safe Sex και καθαριότητα όπως και εχεμύθεια είναι ζητούμενα. Δεν με ενδιαφέρουν οι sex maniacs και τα βιαστικά και πιεστικά άτομα ούτε το στοματικό σεξ να κάνω ή να μου κάνουν. Μου αρέσει πάρα πολύ ο κώλος και μου αρέσουν τα παιγνίδια με Αμφί Ζευγάρια ή Αμφί Αντρες που να ειναι παθητικοί, ατριχοι σε ολο το σωμα τους και να τους αρέσει να εχουν κατι μεσα στο κωλαράκι τους, να καβλωνουν απο τον κώλο να τους αρέσουν περισσοτερο παιγνίδια με δονητές και να τους αρεσει να παιζει καποιος με το κωλαρακι τους με δονητές, αναλ πλαγκ να το χαϊδεύει να το φιλάει τρυφερά και να το γαμάει και με τον πούτσο του. Η καλη επικοινωνία οπως και το να διαθέτετε κάποιο χώρο για να γινουν αυτα ειναι βασικα . Εγω χώρο δεν διαθέτω. Δεν βοηθουν καθολου τα μονολεκτικά μηνύματα τυπου...γεια σου ..Επικοινωνία μέσω email . Γράψε αναλυτικά στο email μου και οχι εδω ...... τι σου αρέσει, τις φαντασιώσεις, τις εμπειρίες σου και στείλε και φωτος με το κωλαράκι σου email redflight@tutanota.com ...........χωρις καμια βιασυνη .....ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΟ ..

Νομός Αττικής - Δήμος Γαλατσίου
Ενεργητικός
53 ετών
Ιδιώτης

FRIENDLY SITES: | XXX Album | Wank TV |