Άντρες ψάχνουν άντρες - Αντρικά παιχνίδια - Ερωτική αγγελία άντρα προς άντραΑπαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Η σελίδα που επισκέπτεστε έχει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες. Εαν είστε άνω των 18 ετών πατήστε "Είσοδος" για να εισέλθετε στον ιστότοπό μας, διαφορετικά πατήστε "Έξοδος".
ΕίσοδοςΈξοδος

Gay
γνωριμίες
gaygnorimies.com
Φωτοαγγελίες
Άντρες - Crossdressers - Transexuals

Δωρεάν Αγγελίες Αντρών Που Απευθύνονται Σε Άντρες


11/9/2018 - 01:14:20
Ψάχνω κάποιον για σχέση...
Ψάχνω να βρω έναν καθ'όλα συνειδητοποιημένο gay ενεργητικό άντρα, άνω των 40 ετών! Θέλω, επιθυμώ να αποκτήσω μαζί του μία σταθερή, μόνιμη ερωτική σχέση, αλλά και γιατί όχι, μία σχέση μιας δυνατής φιλίας ή σημαντικής παρουσίας, συντροφιάς και παρέας, μέσα στις ζωές και των δυών μας εκατέρωθεν! Θέλω αυτός ο άνδρας να έχει μέσα του πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, να είναι ώριμος ηλικιακά, πνευματικά, με οξύνοια, διαύγεια, με ευρύτητα πνεύματος, με μια άνεση κι ελευθερία στην έκφραση και στον τρόπο σκέψης του μυαλού του. Θέλω επίσης να είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, κυρίως με όλα τα στοιχεία πάνω του της καλοσύνης, της μεγαλοκαρδίας και της αγάπης, της αγάπης, που θα αποτυπώνεται όμως σίγουρα, στις σχέσεις του με τους γύρω ανθρώπους του έμπρακτα! Να έχει μέσα του πολύ χιούμορ, στην στάση ή στην ματιά που βλέπει ολιστικά την ζωή, τον εαυτόν του και διαπροσωπικά τους ανθρώπους του. Αν συμφωνείς με όσα έχεις διαβάσει, αν αυτό θες και ψάχνεις να βρεις στην ζωή σου, θα χαρώ να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε και να γνωριστούμε! Τα κινητά μου είναι: 693 9 545 545 699 524 0 624

Νομός Θεσσαλονίκης
Παθητικός
49 ετών
Ιδιώτης

FRIENDLY SITES: | XXX Album | Wank TV |