Άντρες ψάχνουν άντρες - Αντρικά παιχνίδια - Ερωτική αγγελία άντρα προς άντραΑπαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Η σελίδα που επισκέπτεστε έχει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες. Εαν είστε άνω των 18 ετών πατήστε "Είσοδος" για να εισέλθετε στον ιστότοπό μας, διαφορετικά πατήστε "Έξοδος".
ΕίσοδοςΈξοδος

Gay
γνωριμίες
gaygnorimies.com
Φωτοαγγελίες
Άντρες - Crossdressers - Transexuals

Δωρεάν Αγγελίες Αντρών Που Απευθύνονται Σε Άντρες


20/2/2021 - 16:22:43
Ψάχνω γκόμενο.
Γειά σας είμαι ο Βασίλης καί ψάχνω γκόμενο για να κάνω σοβαρή σχέση και να γλιτώσω απο οικογενειακές μαφιες. Τηλέφωνο : 6971740786. Οι φωτογραφίες στις αγγελίες μου είναι δικές μου αλλά επεξεργασμένες στον υπολογιστή και για το λόγο αυτό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θέλω να κάνω σοβαρή σχέση. Δεν με ενδιαφέρει η ηλικία ούτε η εθνικότητα. Όχι τηλέφωνα με απόκρυψη. Υπάρχουν τα SMS, messenger, EMAIL: likoudispanagiotis8@gmail.com Facebook /panagiotis.lukoudis.5 Εάν δεν διαβάσεις όσα έχω γράψει στο λογαριασμό μου στο Facebook και εάν δεν δείς όλα τα βίντεο που εχω δημοσιεύσει παρακαλώ πολύ μην επικοινωνήσεις μαζί μου με κανένα τρόπο. Σε αυτή την αγγελία βλέπετε φωτογραφία με τα βυζιά μου. Η λήψη έγινε απο συγκεκριμένη οπτική γωνία για να κολακεύει το βυζί μου. Στο λογαριασμό μου στο Facebook η φωτογραφία με τα βυζιά μου συνοδεύεται απο ιατρική βεβαίωση. Σε όλες τις αγγελίες μου γράψω και το λογαριασμό μου στο Facebook γιατί δεν είμαι απατεώνας. Μέσα στο Facebook γράφω όλα όσα με αφορούν, ώστε να σου λυθούν όλες οι απορίες που μπορεί να έχεις για μένα. Σχεδόν δέν θα χρειαστεί να με ρωτήσεις τίποτα μέσω τηλεφώνου. θα καταλάβεις καί τον τύπο του άντρα που μου αρέσει.

Νομός Ροδόπης
Ενεργητικός
42 ετών
Ιδιώτης

FRIENDLY SITES: | XXX Album | Wank TV |