Άντρες ψάχνουν άντρες - Αντρικά παιχνίδια - Ερωτική αγγελία άντρα προς άντραΑπαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Η σελίδα που επισκέπτεστε έχει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες. Εαν είστε άνω των 18 ετών πατήστε "Είσοδος" για να εισέλθετε στον ιστότοπό μας, διαφορετικά πατήστε "Έξοδος".
ΕίσοδοςΈξοδος

Gay
γνωριμίες
gaygnorimies.com
Φωτοαγγελίες
Άντρες - Crossdressers - Transexuals

Δωρεάν Αγγελίες Αντρών Που Απευθύνονται Σε Άντρες


9/8/2018 - 17:55:47
ΓΝΩΡΙΜΙΑ
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 693 45 13 601 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ. ΖΩ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

Νομός Ροδόπης
Ενεργοπαθητικός
40 ετών
Ιδιώτης

FRIENDLY SITES: | XXX Album | Wank TV |