Άντρες ψάχνουν άντρες - Αντρικά παιχνίδια - Ερωτική αγγελία άντρα προς άντραΑπαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Η σελίδα που επισκέπτεστε έχει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες. Εαν είστε άνω των 18 ετών πατήστε "Είσοδος" για να εισέλθετε στον ιστότοπό μας, διαφορετικά πατήστε "Έξοδος".
ΕίσοδοςΈξοδος

Gay
γνωριμίες
gaygnorimies.com
Φωτοαγγελίες
Άντρες - Crossdressers - Transexuals

Δωρεάν Αγγελίες Αντρών Που Απευθύνονται Σε Άντρες


21/2/2021 - 21:23:20
Ψάχνω επειγόντως γκόμενο.
Γειά σας είμαι ο Βασίλης καί ψάχνω γκόμενο για να κάνω σοβαρή σχέση και να γλιτώσω απο οικογενειακές μαφιες. Οι φωτογραφίες στις αγγελίες μου είναι δικές μου αλλά επεξεργασμένες στον υπολογιστή και για το λόγο αυτό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όχι τηλέφωνα με απόκρυψη. Υπάρχουν τα SMS, messenger, EMAIL: likoudispanagiotis8@gmail.com Facebook /panagiotis.likoudis.5 Εάν δεν διαβάσεις όσα έχω γράψει στο λογαριασμό μου στο Facebook και εάν δεν δείς όλα τα βίντεο που εχω δημοσιεύσει παρακαλώ πολύ μην επικοινωνήσεις μαζί μου με κανένα. Σε όλες τις αγγελίες μου βλέπετε και το λογαριασμό μου στο Facebook γιατί θέλω να κάνω σοβαρή σχέση. Δεν με ενδιαφέρει η ηλικία ούτε η εθνικότητα. Μέσα στο λογαριασμό μου στο Facebook υπάρχουν όλα όσα με αφορούν ώστε σχεδόν να μην χρειαστεί να με ρωτήσεις τίποτα μέσω τηλεφώνου. Θα βρείς και τον τύπο του άντρα που μου αρέσει, πρόκειται για εγκεφαλικό έρωτα, αλλά εάν έχεις πλούσια προσόντα (ξέρεις πού) ακόμα καλύτερα. Τηλέφωνο : 6971740786 Δεν είμαι απατεώνας, δεν κάνω μπίζνα ούτε εμπορική συμφωνία και είμαι και ρομαντικός. Σε αυτή την αγγελία βλέπετε μία φωτογραφία με τα βυζιά μου. Η λήψη έγινε απο συγκεκριμένη οπτική γωνία για να κολακεύει το βυζί μου. Μέσα στο λογαριασμό μου στο Facebook η φωτογραφία με τα βυζιά μου συνοδεύεται απο ιατρική βεβαίωση με σύγχρονες τεχνολογίες αφής. I love you . Μου αρέσει να ντύνομαι με μαύρες ολόσωμες γούνες (συνθετικές παρακαλώ γιατί αγαπώ τα ζωα), και να είμαι γυμνός απο μέσα. Φιλάκια πολλά με κραγιόν σε βαθυκόκκινο χρώμα και όχι σε κόκκινο βασικό.

Νομός Ροδόπης
Ενεργητικός
42 ετών
Ιδιώτης

FRIENDLY SITES: | XXX Album | Wank TV |