Άντρες ψάχνουν άντρες - Αντρικά παιχνίδια - Ερωτική αγγελία άντρα προς άντραΑπαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Η σελίδα που επισκέπτεστε έχει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες. Εαν είστε άνω των 18 ετών πατήστε "Είσοδος" για να εισέλθετε στον ιστότοπό μας, διαφορετικά πατήστε "Έξοδος".
ΕίσοδοςΈξοδος

Gay
γνωριμίες
gaygnorimies.com
Φωτοαγγελίες
Άντρες - Crossdressers - Transexuals

Δωρεάν Αγγελίες Αντρών Που Απευθύνονται Σε Άντρες


25/2/2019 - 14:15:31
Παθητικό και απόλυτα θηλυπρεπή...
Αθήνα για λίγες ημέρες, διάβασε το κείμενο πριν στείλεις ή με καλέσεις Είμαι 25 χρονών απόλυτα παθητική με άτριχο σώμα και πολύ λεπτή φωνή δικό μου χώρο. Ντύνομαι με γυναικεία ρούχα και εσώρουχα και βάφομαι, δεν έχω κάνει κάποια επέμβαση, έχω και αξεσουάρ σκυλίτσας... Τα γούστα μου είναι πολλά, γουστάρω από κλασικό γαμήσι μέχρι ακραία γούστα, σκληρό γαμήσι, βρισίδι ξύλο στον κώλο, άνοιγμα κώλου με δονητές και χέρι, ξεφτίλισμα με διάφορους τρόπους, και πολλά άλλα, έχω πάρα πολλά αξεσουάρ, το μόνο που δεν κάνω είναι ακάποτο σεξ. Με ενδιαφέρουν άντρες παντρεμένοι μεγάλης ηλικίας από 45 έως 60 χρονών που απαιτούν απόλυτη εχεμύθεια 1000% είτε είναι γνωστοί είτε όχι στην κοινωνία... Αναζητώ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ που ψάχνουν να βγάζουν την ανωμαλία τους επάνω μου με σοβαρότητα και εχεμύθεια, χωρίς δεσμεύσεις, ιδανικοί είναι οι αυταρχικοί, δυναμικοί, ένστολοι, νταλικέρηδες, ταξιτζήδες, και όσοι έχουν ανώμαλο μυαλό για να περάσουμε και να περνάμε καλά αν ταιριάζουμε με πιο συχνές επαφές... Ενδιαφέρομαι μόνο για ότι γράφω, το δωράκι μου ανεβαίνει ανάλογα τα γούστα σου και όχι την ώρα, απαιτώ και παρέχω απόλυτη εχεμύθεια, σοβαρότητα και καθαριότητα... Πάολα 6949435260, το τηλέφωνο δεν δέχεται αποκρύψεις αριθμών.

Νομός Αττικής - Δήμος Αθηναίων
Παθητικός
25 ετών
Επαγγελματίας

FRIENDLY SITES: | XXX Album | Wank TV |