Άντρες ψάχνουν άντρες - Αντρικά παιχνίδια - Ερωτική αγγελία άντρα προς άντραΑπαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Η σελίδα που επισκέπτεστε έχει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες. Εαν είστε άνω των 18 ετών πατήστε "Είσοδος" για να εισέλθετε στον ιστότοπό μας, διαφορετικά πατήστε "Έξοδος".
ΕίσοδοςΈξοδος

Gay
γνωριμίες
gaygnorimies.com
Φωτοαγγελίες
Άντρες - Crossdressers - Transexuals

Δωρεάν Αγγελίες Αντρών Που Απευθύνονται Σε Άντρες


11/9/2018 - 12:29:52
Έκφυλο αγοράκι για γαμιάδες παντρεμένους ένστολους κλπ...
Στην Πάτρα για λίγες ημέρες... Διάβασε όλο το κείμενο... Εχέμυθο και έκφυλο αγοράκι - σκυλάκι με πολύ καλή εμφάνιση, υπάκουο, πρόστυχο, άτριχο και απόλυτα παθητικό, έτοιμο να ικανοποιήσει όλες τις φαντασιώσεις σου και της ανωμαλίες σου... Θέλω άντρες εχέμυθους γενναιόδωρους με καλή εμφάνιση, αφέντες, πρόστυχους, τριχωτούς και απόλυτα ενεργητικούς παντρεμένους ηλικίας από 40 - 59 με τεράστιο ή μεγάλο καυλί που ξέρουν να το χρησιμοποιούν, ένστολους, νταλικέρηδες, οδηγοί κτελ - ταξί - φορτηγών, οικοδόμοι, γιατροί, δικηγόροι που είναι γνωστά άτομα στην κοινωνία (έχω εμπειρίες) και απαιτούν απόλυτη εχεμύθεια στις ανωμαλίες τους όποτε και όταν έχουν καύλες και χρόνο και αναζητούν ραντεβού άμεσα και χωρίς δεσμεύσεις... Διαθέτω δικό μου χώρο εχέμυθο, καθαρό και διακριτικό για το ραντεβού μας, με ωραίο φωτισμό και μουσική, στον χώρο μου θα πιούμε το αναψυκτικό ή το ποτό μας και μπορείς να κάνεις άνετα το μπάνιο σου... Μου αρέσει το άγριο και προχωρημένο γαμήσι, άγριο βαθύ τσιμπούκι, βρίσιμο, ξύλο, άνοιγμα κώλου με δονητές ή χέρι, λαγνείες και poppers, εννοείται ότι μπορούμε να κάνουμε ότι σε ενδιαφέρει... Δεν κάνω σεξ χωρίς προφύλαξη, δεν τα καταπίνω, δεν στέλνω άλλες φωτογραφίες σε κινητό ή viber έχω εδώ φωτογραφίες να δεις, αν σε κάτι από όλα αυτά δεν συμφωνείς μην καλέσεις... Το δωράκι είναι στα 30 ευρώ και ανεβαίνει με τα γούστα και όχι με την ώρα ή την εκτόνωση... Άρης 6.9.4.9.4.3.5.2.6.0 το τηλέφωνο δεν δέχεται κλήσεις με απόκρυψη έχει ειδική υπηρεσία φραγής, αυτό σημαίνει ότι ψάχνω σοβαρά άτομα και δεν πάω με ότι να είναι, θα πρέπει να το λάβεις υπόψιν σου όπως και ότι τα γούστα μου δεν δηλώνουν ότι δεν είμαι εχέμυθος, καθαρός και σοβαρός...

Νομός Αχαΐας - Δήμος Πατρέων
Παθητικός
25 ετών
Επαγγελματίας

FRIENDLY SITES: | XXX Album | Wank TV |