Άντρες ψάχνουν άντρες - Αντρικά παιχνίδια - Ερωτική αγγελία άντρα προς άντραΑπαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Η σελίδα που επισκέπτεστε έχει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες. Εαν είστε άνω των 18 ετών πατήστε "Είσοδος" για να εισέλθετε στον ιστότοπό μας, διαφορετικά πατήστε "Έξοδος".
ΕίσοδοςΈξοδος

Gay
γνωριμίες
gaygnorimies.com
Φωτοαγγελίες
Άντρες - Crossdressers - Transexuals

Δωρεάν Αγγελίες Αντρών Που Απευθύνονται Σε Άντρες


6/1/2019 - 19:37:40
Γνωριμία.
Το όνομά μου είναι Βασίλης το τηλέφωνό μου είναι το 693 45 13 601 και το email μου είναι το TSIVA2019@OUTLOOK.COM Θέλω να κάνω μία σοβαρή σχέση και δεν με ενδιαφέρει η ηλικία. Οι λόγοι που βάζω αυτές τις αγγελίες είναι πολύ σοβαροί. Χρειάζομαι έναν άντρα που να μην του αρέσουν τα ψέματα για να μπορούμε να κάνουμε διάλογο και να βγούμε κερδισμένοι και οι δυό μας από αυτό τον διάλογο. Είναι πολλά εκείνα που αφορούν την περίπτωσή μου και μπορώ να τα εξηγήσω μόνο από το κινητό τηλέφωνο ή μέσω email. Έχω πρόβλημα με τα κιλά μου και είμαι ειλικρινής. Μου αρέσει να λέω ότι ψάχνω σύντροφο σε όλο τον πλανήτη επειδή είμαι ρομαντικός. Είμαι ομοφυλόφιλος σχεδόν από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ένας από τους λόγους που βάζω αυτές τις αγγελίες είναι και το γεγονός ότι πιστεύω στον έρωτα ανάμεσα σε δύο άτομα του ίδιου φύλου.

Νομός Ροδόπης
Ενεργοπαθητικός
40 ετών
Ιδιώτης

FRIENDLY SITES: | XXX Album | Wank TV |