Άντρες ψάχνουν άντρες - Αντρικά παιχνίδια - Ερωτική αγγελία άντρα προς άντραΑπαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Η σελίδα που επισκέπτεστε έχει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες. Εαν είστε άνω των 18 ετών πατήστε "Είσοδος" για να εισέλθετε στον ιστότοπό μας, διαφορετικά πατήστε "Έξοδος".
ΕίσοδοςΈξοδος

Gay
γνωριμίες
gaygnorimies.com
Φωτοαγγελίες
Άντρες - Crossdressers - Transexuals

Δωρεάν Αγγελίες Αντρών Που Απευθύνονται Σε Άντρες


13/2/2018 - 17:22:53
ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟ
ΕΙΜΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6934513601. ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ. ΔΕΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΖΩ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΠ[ΡΑΞΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ . ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ. ΨΑΧΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΛΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ.

Νομός Ροδόπης
Ενεργοπαθητικός
40 ετών
Ιδιώτης

FRIENDLY SITES: | XXX Album | Wank TV |