Άντρες ψάχνουν άντρες - Αντρικά παιχνίδια - Ερωτική αγγελία άντρα προς άντραΑπαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Η σελίδα που επισκέπτεστε έχει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες. Εαν είστε άνω των 18 ετών πατήστε "Είσοδος" για να εισέλθετε στον ιστότοπό μας, διαφορετικά πατήστε "Έξοδος".
ΕίσοδοςΈξοδος

Gay
γνωριμίες
gaygnorimies.com
Φωτοαγγελίες
Άντρες - Crossdressers - Transexuals

Δωρεάν Αγγελίες Αντρών Που Απευθύνονται Σε Άντρες


29/11/2018 - 18:43:09
ΑΝΤΡΑΣ ΑΜΦΙ ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΟ ΑΤΡΙΧΟ ΑΝΤΡΑ ΑΜΦΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ
Είμαι Αμφί άντρας 53 ετών από Αθήνα παντρεμένος, εμφανίσιμος, πολυ σοβαρός, διακριτικος, εχέμυθος, ευγενικος με ελάχιστη εμπειρία αρκετα πιο παλια, 1,68 77 κιλά, άτριχος τελείως σε όλο το σώμα, γυμνασμένος. Με ενδιαφέρει αρχικά επικοινωνία με email, skype, ---οχι κινητο για αρχη-- για γνωριμία ανταλλαγή απόψεων, με ατομα απο 25 εως 67 απο Αθήνα, εντελώς άτριχα σε ολο το σωμα, χωρις καθολου βιασυνη και οπως βγει σιγα σιγα. Μονο απολυτα Safe Sex και καθαριότητα όπως και εχεμύθεια είναι ζητούμενα. Δεν με ενδιαφέρουν οι sex maniacs και τα βιαστικά και πιεστικά άτομα. Μου αρεσουν τα παιγνιδια με Αμφί Ζευγάρια ή Αμφί αντρες που να ειναι παθητικοί, ατριχοι και να τους αρεσει να εχουν κατι μεσα στο κωλαρακι τους, να καβλωνουν απο τον κωλο να τους αρέσουν παιγνίδια με δονητές και να τους αρεσει να παιζει καποιος με το κωλαρακι τους με δονητες, αναλ πλαγκ να το χαιδευει να το φιλαει τρυφερα και να το γαμαει και με τον πουτσο του. Η καλη επικοινωνια οπως και το να έχετε χωρο για να γινουν αυτα ειναι βασικα . Δεν βοηθουν καθολου τα μονολεκτικα μηνυματα τυπου...γεια σου ... Γράψε αναλυτικά τι σου αρέσει, τις φαντασιώσεις, τις εμπειρίες σου και στειλε και φωτος με το κωλαρακι σου email redflight@tutanota.com

Νομός Αττικής - Δήμος Γαλατσίου
Ενεργητικός
53 ετών
Ιδιώτης

FRIENDLY SITES: | XXX Album | Wank TV |